Jon-Frede Engdahl

Gründer av Uniform Designbyrå
Utvikling og drift av “Kolonihagen”-konseptet: økologisk handel på nett, bakeri, café og restaurant
Initiativtager til restaurant Maemmo med 2 Michelinstjerner
Forfatter av kokebøker
Forkjemper for kortreist og økologisk mat
Produktutvikler av økologisk vareutvalg hos Rema 1000
«Jon-Frede var en perfekt start på dagen! Han styrket våre ideer og tok dem videre mot konklusjoner. Hans sterke formidling av hvordan tenke butikk med hjertet og å være tro mot det man skal levere, var enormt inspirerende!»
- Ole Christian Tilset, Mjøsgårdene
“Økologisk mat som allemannseie!”
Jon-Frede er styrt av hjertet i alt han foretar seg. Fra å starte og drive designbyrå gikk han over i en helt annen bransje, den som handler om ekte, ærlig og god mat.
Jon Frede mener den økologiske bølgen vil treffe hardere og fortere i Norge enn i mange andre land. Stadig flere er opptatt av å sjekke avsender, ærlighet og ekthet når de handler inn til middag, og forbrukerne kommer til å ta makta over maten.
Jon Frede gir oss innsikt i aktuell forskning, trender i våre matvaner, endring i kjøpemønstre, fremtidens dagligvarer og ikke minst hvor fort utviklingen nå akselererer. Han holder underholdende og opplysende foredrag som garantert inspirerer tilhørerne.
Jon-Frede har nådd en stor drøm, men er ikke ferdig enda. Med sin lidenskap for mat ønsker han å bidra til at flere kan få en oppvåkning og matbevissthet slik at man på sikt kan få endret matvanene til nordmenn og det tilgjengelige utvalget av mat i matbutikkene. Og han er på god vei! I samarbeid med Rema 1000 utvikler han et utvalg økologiske matvarer som man finner i butikkene.
Oppskriften til Jon Frede kan overføres til alle bedrifter som ønsker nytenkning og ser muligheten å omskape drømmer til virkelighet med enkle verktøy; Vilje, evne og mål.
Hør Jon-Frede snakke om det han brenner for på NRK Radio:
NRK P1, Radiokontakten, 17. februar 2016
Som rådgiver kan Jon-Frede bistå innen:
- Gründervirksomhet
- Profilbygging
Kontakt oss om Jon-Frede
